Liquidation experts liquidator ireland liquidation voluntary liquidation, Irish Liquidations liquidator

-For Free Confidential Liquidation Advice call (01) 6472105 or Click hereto Email our Managing Partner directly -
Free Consultation
This form does not yet contain any fields.


    « Moody's downgrade Irish sovereign debt rating | Main | UK jobless rate falls in January despite predictions »
    Friday
    Apr152011

    Allsops Property Auction Review

    Allsop Property AuctionThe unparralelled media hype surrounding the Allsops/Space distressed property Auction meant that huge crowds were present.  But how many legitimate buyers were there and how many bargains were had.

    Below is a list of the properties, their reserves and selling prices:

    Here are details of some of the properties that have sold so far:

    #1. Vacant flat, Temple Bar, Dublin

    Reserve: €80,000

    Sold:  €126,000

    #2. Investment flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €100,000

    Sold: €129,000

    #3. Investment flat, Cork Street, Dublin 8

    Reserve: €85,000

    Sold: €102,000

    #4. Investment flat, Bride Street, Dublin 8

    Reserve: €160,000

    Sold: €159,000

    #5. Investment flat, Wilford Court, Bray

    Reserve: €105,000

    Sold: €154,000

    #6. Investment freehold building, Clifden, Co Galway

    Reserve: €102,500

    Sold: €141,000

    #7. Investment flat, Kilminchy, Portlaoise

    Reserve: €35,000

    Sold: €61,000

    #8. Investment flat, Kilminchy, Portlaoise

    Reserve: €35,000

    Sold: €62,000

    #9. Retail Unit, Roscrea, Co Tipperary

    Reserve: €205,000

    Sold: €336,000

    #10. Vacant freehold house, Dundrum, Co Dublin

    Reserve: €290,000

    Sold: €410,000

    #11.  Vacant flat, Wolfe Tone Street, Dublin 1

    Reserve: €85,000

    Sold: €120,000

    #12. Vacant flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €100,000

    Sold: €116,000

    #13. Investment flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €140,000

    Sold: €190,000

    #14. Vacant flat, Blackhorse Avenue, Dublin 7

    Reserve: €90,000

    Sold: €107,000

    #15. Vacant freehold house, Lakeshore Drive, Renmore, Galway City

    Reserve: €265,000

    Sold: €332,500

    #16. Investment freehold building, Merlin Park, Renmore, Galway City

    Reserve: €170,000

    Sold: €205,000

    #17. Investment flat, Bride Street, Dublin 8

    Reserve: €160,000

    Sold: €159,000

    #18. Investment flat, Dominick Street, Galway city centre

    Reserve: €70,000

    Sold: €74,000

    #19. Vacant flat, Bride Street, Dublin 8

    Reserve: €230,000

    Sold: €345,000

    #20. Investment, Rathgar Road, Dublin 6

    Reserve: €300,000

    Sold: €350,000

    #21. Investment Flat, Cork Street, Dublin 8

    Reserve: €85,000

    Sold: €93,000

    #22. Investment Flat, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €190,000

    Sold: €207,000

    #23. Investment Flat, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €190,000

    Sold: €200,000

    #24. Investment Flat, Rathfarnham, Dublin 16

    Reserve: €145,000

    No Sale – available

    #25: Vacant Freehold House, Churchtown, Dublin 14

    Reserve: €400,000

    Sold: €495,000

    #26. Vacant Freehold House, Churchtown, Dublin 14

    Reserve: €400,000

    Sold: €505,000

    #27. Investment Flat, Dominick Street, Galway City Centre

    Reserve: €70,000

    Sold: €70,000

    #28. Investment Flat, Kilminchy, Portlaoise

    Reserve: €35,000

    Sold: €64,000

    #29. Investment, Kilmallock, Co. Limerick

    Reserve: €140,000

    Sold: €285,000

    #30. Investment Flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €180,000

    Sold: €179,000

    #31. Investment Freehold Building, Johns Gate, Co Wexford

    Reserve: €210,000

    Sold: €560,000

    #32. Apartments 1-6 and Units 1-3, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €165,000

    Sold: €159,000

    #33. Investment FlatCastleknock, Dublin 15

    Reserve: €165,000

    Sold: €160,000

    #34. Vacant Freehold House, Ballsbridge, Dublin 4

    Reserve: €600,000

    Sold: €550,000

    #35. Vacant Flat, Sandy Road, Galway City

    Reserve: €52,500

    Sold: €95,000

    #36. Investment Flat, Dominick Street, Galway City Centre

    Reserve: €70,000

    No sale – available

    #37. Vacant Flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €140,000

    Sold: €161,000

    #38. Retail, Capel Street, Dublin 1

    Reserve: €130,000

    Sold: €190,000

    #39. Investment Flat, Cork Street, Dublin 8

    Reserve: €120,000

    Sold: €120,000

    #40. Investment Flat, Blackhorse Avenue, Dublin 7

    Reserve: €90,000

    Sold: €100,000

    #41. Vacant Freehold House, Churchtown, Dublin 14

    Reserve: €400,000

    Sold: €470,000

    #42.  Investment Flat, Rathfarnham, Dublin 16

    Reserve: €145,000

    Sold: €145,000

    #43. Investment Flat, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €165,000

    Sold: €160,000

    # 44.  Sandyford, Dublin 18

    Reserve: €400,000

    Sold: €530,000

    # 45. Bettystown, Co Meath

    Withdrawn

    # 46. Vacant Flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €100,000

    No sale – available

    # 47. Vacant Freehold House, Baltinglass, Co Wicklow

    Reserve: €290,000

    Sold: €420,000

    # 48. Retail Unit, Mahon, Co Cork

    Reserve: €140,000

    Sold: €130,000

    # 49. Investment Freehold House, Tuam, Co Galway

    Reserve: €45,000

    Sold: €70,000

    # 50. Investment Flat, Dominick Street, Galway City

    Reserve: €70,000

    Sold: €70,000

    # 51. Investment Flat, Cork Street, Dublin 8

    Reserve: €85,000

    Sold: €103,000

    # 52. Investment Flat, Newbridge, Co Kildare

    ?Reserve: €70,000

    No sale – available

    # 53. Investment Flat, Rathfarnham, Dublin 16

    Reserve: €145,000

    Sold: €139,000

    # 54. Investment Flat, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €165,000

    Sold: €168,000

    # 55. Retail Unit, Crumlin, Dublin 12

    Reserve: €120,000

    Sold: €220,000

    # 56. Land, Malahide, Co Dublin

    Reserve: €230,000

    Sold: €230,000

    # 57. Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €140,000

    Sold: €140,000

    # 58. Investment Flat, Portlaoise, Co Laois

    Reserve: €35,000

    Sold: €64,000

    # 59. Vacant Flat, Bride Street, Dublin 8

    Reserve: €160,000

    Sold: €160,000

    # 60. Commercial Unit, Bride Street, Dublin 8

    Reserve: €60,000

    Sold: €57,000

    # 61. Investment Flat, Dominick Street, Galway City

    Reserve: €70,000

    Sold: €70,000

    # 62. Vacant Flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €140,000

    Sold: €163,000

    # 63. Pharmacy, Castletownbere, Co Cork

    Reserve: €205,000

    Sold: €365,000

    # 64. Investment Flat, Cork Street, Dublin 8

    Reserve: €120,000

    Sold: €121,000

    # 65. Vacant Freehold House, Corrandulla, Co Galway

    Reserve: €125,000

    No sale – available

    # 66. Investment Flat, Rathfarnham, Dublin 16

    Reserve: €145,000

    Sold: €140,000

    # 67. Vacant Freehold Building, Arklow, Co Wicklow

    Reserve: €260,000

    Sold: €400,000

    # 68. Investment Flat, Dominick Street, Galway City

    Reserve: €70,000

    Sold: €78,000

    # 69. Investment Flat, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €165,000

    Sold: €172,000

    # 70. Investment Flat, Castleknock, Dublin 15

    Reserve: €165,000

    Sold: €180,000

    # 71. Investment Flat, Cork Street, Dublin 8

    Reserve: €120,000

    Sold: €119,000

    # 72. Investment Flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €140,000

    Sold: €165,000

    # 73. Investment Flat, Upper Mayor Street, Dublin 1

    Reserve: €180,000

    Sold: €185,000

    # 74. Vacant Freehold House, Lucan, Co Dublin

    Reserve: €250,000

    Sold: €250,000

    # 75. Vacant Freehold House, Tinryland, Co Carlow

    Reserve: €77,500

    No Sale – available

    # 76. Vacant Freehold House, Athlone, Co Westmeath

    Reserve: €50,000

    Sold: €49,000

    # 77. Vacant Freehold House, Lucan, Co Dublin

    Reserve: €130,000

    Sold: €161,000

    # 78. Vacant Freehold House, Carlow

    Reserve: €95,000

    Sold: €129,000

    # 79. Vacant Freehold House, Mullingar, Co Westmeath

    Reserve: €22,500

    Sold: €30,000

    # 80. Vacant Flat

    Withdrawn

    # 81. Vacant Freehold House, Lucan, Co Dublin

    Reserve: €155,000

    Sold: €181,000

    # 82. Vacant Freehold House, Tuam, Co Galway

    Reserve: €42,500

    Sold: €74,000

    # 83. Land, Wicklow town, Co Wicklow

    Reserve: €20,000

    Sold: €52,000

    # 84. Vacant Freehold House, Rathangan, Co Kildare

    Reserve: €140,000

    Sold: €140,000

    References (10)

    References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
    • Response
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Response: Meble do salonu
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Response: Pizza
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Response: Hotele w warszawie
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Response: Pieczatki
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - liquidations
    • Response
      Response: Meble na wymiar
      Allsops Property Auction Review - business insolvency and economics news - Irish liquidations
    • Response
      NFL is actually a single of the biggest sports in America. It has a big following.
    • Response
      Football is actually one particular of the greatest sports in America. It has a big following.

    Reader Comments

    There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

    PostPost a New Comment

    Enter your information below to add a new comment.

    My response is on my own website »
    Author Email (optional):
    Author URL (optional):
    Post:
     
    Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>